Hoppa till huvudinnehåll

Blogg & nyheter

Body-Spirit-Move med Ann-Charlotte Fogel trager.se
Ann-Charlotte Fogel, diplomerad Trager®terapeut och danspedagog. 

I sommar firar Ann-Charlotte Fogel, danspedagog och diplomerad Trager® terapeut, tjugoårsjubileum med sin återkommande sommarkurs i frigörande dans Body-Spirit-Move på Billströmska folkhögskolan på Tjörn. Kursen i år äger rum den 24-28 juni 2024 och är i mångt och mycket inspirerad av de mjuka rörelseövningar och tankesättet som finns i Trager® Approach.

Deltagare Svenska Tragerföreningens årsmöte 2024
Några av deltagarna på Svenska Tragerföreningens årsmöte 14 april 2024.

Svenska Tragerföreningen hade årsmöte i Stockholm den 14 april 2024. Ett tiotal medlemmar deltog live och några var med digitalt på Zoom. En ny styrelse valdes och två trotjänare avtackades.

Harmoni Expo 6-7 april 2024_köp biljett
Tack till er som kom och provade Trager® Approach på Harmoni Expo-mässan i Solna 6-7 april 2024. 

Svenska Tragerföreningen var med på Harmoni Expo-mässan i Solna den 6-7 april 2024, där vi bland annat gav Trager® prova-på-sessioner. Vi sålde även boken En guide till Trager Mentastics – rörelse, beröring, avspänning av Milton Trager och Cathy Hammond som översatts till svenska av författaren Agneta Pleijel. 

Tack alla som kom besökte vår monter. Vi är nu anmälda att vara med på höstens Harmoni Expo den 26-27 oktober 2024. Hoppas vi ses!    

Trager_hand_vila_860x372
Vila och ro med Trager® Approach. Foto: Birgitta Hultqvist

Åsa Lundell och Birgitta Hultqvist arrangerade en Trager® intro prova-på-eftermiddag den 18 november i Stockholm. Det blev en fin eftermiddag med fyra nyfikna deltagare med olika erfarenhet av kroppsbehandlingar sedan tidigare. 

Trager-session händer vid käke_HarmoniExpo_h23
Djup avspänning med Trager® Approach. Foto: Birgitta Hultqvist

Svenska Tragerföreningen var med på Harmoni Expo-mässan i Solna 28-29 oktober 2023. Titta in på sidan för att se fler bilder från de intensiva dagarna med många givande och härliga möten.