Hoppa till huvudinnehåll

Blogg & nyheter

Trager på Harmoni Expo 28-29 okotber 2023

Välkommen att prova Trager® Approach på Harmoni Expo-mässan i Solna 28-29 oktober 2023. Svenska Tragerföreningen finns återigen på plats i Solnahallen där vi bland annat kommer att ge Trager® prova-på-sessioner. Vi kommer även att sälja boken ”En guide till Trager Mentastics – rörelse, beröring, avspänning” av Milton Trager och Cathy Hammond som översatts till svenska av författaren Agneta Pleijel. En vacker översättning till ett fint mässpris.  

Body-Spirit-Move med Ann-Charlotte Fogel trager.se

Tjugo år med Body-Spirit-Move. Så länge har Ann-Charlotte Fogel, danspedagog och diplomerad Trager® terapeut, haft återkommande sommarkurser i frigörande dans på Billströmska folkhögskolan på Tjörn. Hon kallar kursen för Body-Spirit-Move och den är i mångt och mycket inspirerad av de mjuka rörelseövningarna och tankesättet som finns i Trager® Approach.

Svenska Tragerföreningen på Harmoni Expo v23

Svenska Tragerföreningen var den 25-26 mars 2023 för tredje gången med på mässan Harmoni Expo i Solna. En kul och intensiv helg med många fina möten och prova på Trager®sessioner. Fullbokat så gott som hela tiden.