Hoppa till huvudinnehåll

Kurser i Trager® Approach 2024

Aktuella kurser

Trager® Approach grundkurs steg 1 - Tjörn, 8-10 sept, 12-14 sept 2024 (6 dagar)

Allmänt

Svenska Tragerföreningens kurser och även Tragerutbildningen äger bland annat rum hos Studio Fogel i Rönnäng på vackra Tjörn i Bohuslän. Vi är då i en inspirerande och kreativ miljö i en studio som vid andra tillfällen även används som målarateljé. Blir du inspirerad och vill ordna en kurs på din egen ort är vi öppna för förslag. 

Välkommen på Tragerkurs på Tjörn. Bild från hamnen i Skärhamn, Tjörn
Vy från hamnen i Skärhamn på Tjörn.

Målgrupp

Kurser i Trager® Approach riktar sig till alla som är intresserade av personlig utveckling och känner en nyfikenhet av att integrera det med kroppskännedom, rörelse och avspänning. Här finns kurser både för dig som går/ vill börja Tragerutbildningen och för dig som endast vill gå en enstaka kurs.

Hänt och på gång

I vintras arrangerade vi en Introduktion prova-på-Trager® i Stockholm. I september 2024 planerar vi en grundkurs - Steg 1 i Trager® Approach på Tjörn. En fantastisk möjlighet för dig som vill utbilda dig till diplomerad Trager® terapeut. 

Trager_Ann-Charlotte Fogel_Studio Fogel
- Trager öppnar upp min inneboende skaparkraft som är min aldrig sinande källa till att vidareutveckla både min dans och mitt konstnärskap, säger Ann-Charlotte Fogel, som undervisar i Trager Mentastics och förutom att vara diplomerad Tragerterapeut och danspedagog även är konstnär. Foto: Birgitta Hultqvist

Under vår och sommar när vädret tillåter arrangeras ibland kurser utomhus i trädgården hos Studio Fogel. Ann-Charlotte Fogel har också återkommande sommarkurser i frigörande dans och rörelse på Billströmska Folkhögskolan på Tjörn. Hon kallar sin sommarkurs Body-Spirit-Move där Trager® Mentastics ingår som en naturlig del och bas. I år firade hon 20-årsjubileum med kursen som ägde rum den 24-28 juni 2024. 

Om Tjörn

Det finns mycket spännande att göra och att uppleva på Tjörn även utanför kurstid. Läs mer om Tjörn, sevärdheter, boende med mera på Tjörnportalen.

Övrigt

Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer angående restriktioner, hygien och uppdaterar oss kontinuerligt. Under kurserna får deltagarna ta med sig egna lakan och handdukar. 

 

Vinkande deltagare på Tragerkurs utomhus
Glada kursdeltagare. 

___

< Utbildning till Tragerterapeut 
Om Svenska Tragerföreningen >