Hoppa till huvudinnehåll

Årsmöte och ny styrelse 2024

Svenska Tragerföreningen hade årsmöte i Stockholm den 14 april 2024. Ett tiotal medlemmar deltog live och några var med digitalt på Zoom. En ny styrelse valdes och två trotjänare avtackades. 

Deltagare årsmöte Trager 240414_806x407
Deltagare på Svenska  Tragerföreningens årsmöte 14 april 2024: Bakre rad fr.v. Åsa Lundell, Margaret Gyllenpalm, Bo Ahlinder. Främre rad fr.v. Maggi Ronnell, Birgitta Hultqvist, Ann-Charlotte Fogel, Jan Fogel och John Kristiansson.   

Innan mötet bjöd föreningen traditionsenligt på en sopplunch. Denna gång var Maggi Ronnell värdinna. Flera var tillresta och alltid lika trevligt och viktigt att få träffas. 

Trager årsmöte 2024
Några deltagare var med via Zoom. På skärmen syns till vänster Annika Sahlée som blev invald som ny suppleant i styrelsen.   

Ny i styrelsen

Vid årsmötet valdes en ny styrelse och vi hälsar Annika Sahlée välkommen som ny suppleant. Annika är diplomerad Trager® terapeut sedan 1994. Hon var då engagerad i Svenska Tragerföreningen men har sedan bott utomlands i många år. Sedan 2006 är Annika legitimerad psykoterapeut med bland annat fleråriga studier vid C.G. Junginstitutet i Schweiz. Nu bor hon både i Köln och i Stockholm och är åter medlem i vår förening. 

Margaret Gyllenpalm och Bo Ahlinder avtackades, trager.se
Margaret Gyllenpalm och Bo Ahlinder avtackades på årsmötet.

Avtackning av trotjänare

Mötet avslutades med stor avtackning av Margaret Gyllenpalm och Bo Ahlinder, två trotjänare i föreningen som nu slutar med uppdrag i styrelsen. Margaret har de senaste tolv år varit vår kassör och innan dess revisor. Bo Ahlinder har sedan föreningens början i mitten av 1980-talet haft skiftande roller i styrelsen. Under en period var han bland annat redaktör för dåvarande medlemstidningen TragerBladet och under senare år har han varit valberedning. Stort TACK till er båda för allt er engagemang och arbete ni gjort för Svenska Tragerföreningen.  

Föreningen söker fortfarande efter en kassör efter Margaret Gyllenpalm. 

Till Bloggen >>

__

Kategori