Hoppa till huvudinnehåll

Introduktion prova-på-Trager® - Stockholm

Unna dig en rolig och inspirerande dag med meningsfullt djup

Är du nyfiken på att få veta mer om Trager® Approach? Då är du välkommen till den här prova-på-dagen då vi kommer att utforska rörelser enligt Trager® principer. Du får också prova på hur det känns att både ge och ta emot Trager® som är en mjuk och djupgående kroppsbehandling. 

Trager Mentastics_glad grupp
Hur kan handen och armen kännas lättare, friare och mjukare? Här gör vi enkla Trager® rörelseövningar som du kan göra i din vardag. 

Trager® är ett sätt att öka livskvalitén såväl fysiskt, psykiskt som emotionellt. Det är ett rofyllt sätt att genom beröring med mjuka, vaggande rörelser och med individuella rörelseövningar släppa spänningar, stress och hitta tillbaka till kroppens naturliga rörelsemönster.

Trager Approach_vagga fot
Du får prova på att både ge och ta emot en Trager® kroppsbehandling. Här vaggas benen mjukt och snart känns de både längre, lättare och mer livfulla.

Ge effektiv lindring

Med Trager® kan du förbättra din kroppshållning, andning samt öka kroppens rörelsefrihet och balans. Trager® kan ge effektiv lindring för dig som har ont eller har spänningar i exempelvis rygg, nacke, axlar, käke - men passar lika bra för dig som önskar få en rogivande stund av vila och återhämtning.

Kursledare: Åsa Lundell, diplomerad Trager® terapeut och introduktionskursledare och Birgitta Hultqvist, diplomerad Trager®  terapeut. www.undran.com och www.inspiranna.se

Datum
Lördag 18 november 2023 kl 13.00-17.00
Frågor och anmälan

Birgitta Hultqvist, birgitta(at)inspiranna.se, 0730-30 12 21 (gärna sms). Uppge namn, e-post och mobilnummer. Betalningsinstruktion kommer via e-post eller sms. Begränsat antal platser.  

Mer info på www.trager.se/kurser

Plats
Studio Touch, Väringgatan 25, Stockholm (T-bana St Eriksplan uppg Torsgatan)
Pris
600 kr (inkl moms)
Sista anmälningsdag