Hoppa till huvudinnehåll

Trager® Approach grundkurs - steg 1

En spännande möjlighet för dig som är nyfiken på att lära dig mer om Tragers härliga, unika sätt att bli mjukare, rörligare och mer i balans till både kropp och själ. 

Kursen är Steg 1 på en spännande och utvecklande väg till att bli certifierad som diplomerad Trager® terapeut. Grundkursen är på totalt sex dagars (48 tim) undervisning uppdelad på två veckoslut.

Lärare: Jan Fogel, instruktör i Trager® Approach, www.studiofogel.se.

Målgrupp: Kursen är en del av utbildningen till diplomerad Trager® terapeut. Tragerutbildningen riktar sig till alla som är intresserade av personlig utveckling och att arbeta professionellt med att integrera kroppskännedom, rörelse och avspänning.

Grundkrav: Innan du påbörjar utbildningen ska du vara minst 18 år, fått minst två Trager® sessioner från en diplomerad Trager® terapeut eller deltagit i en introduktionskurs alternativt en kurs i Mentastics samt fått en Trager® session. När dessa krav är uppfyllda behöver du en skriftlig rekommendation av en diplomerad Trager® terapeut eller workshopledare. Den görs på en speciell blankett som du får av kursorganisatör eller Trager® terapeut.

Innehåll: Steg 1 (Level 1) - Att lära sig utföra en hel kroppsbehandling med tillhörande rörelser och grundläggande Trager® principer, samt att utföra Mentasticsrörelser för att utveckla en egen kroppsmedvetenhet och närvaro med grundläggande anatomisk förståelse för kroppen. Eleven lär sig att leda en lektion (session) och kunna lära ut rörelser ”Mentastics” till sin klient. Utöver detta lär sig eleven etiska riktlinjer och får kunskap om kontraindikationer.

Datum
23, 24, 25 februari (fre-sön) och 1, 2, 3 mars (fre-sön) 2024
Frågor och anmälan

Kontakta Jan Fogel via mejl jan.fogel@telia.com eller per telefon +46 707 30 81 20. 
Inbetalningsintruktioner kommer i samband med anmälan. 

Plats
Meddelas senare. Beroende på var kursen äger rum tillkommer boende som anordnas separat eller på annat sätt.
Pris
8 500 kr inkl 25 % moms
Regler vid återbud

Endast vid återbud p.g.a. sjukdom återbetalas kursavgiften.  

Sista anmälningsdag