Trager for Daily Life - nyhet i Sverige

Nu sprider sig kunskapen om TRAGER® Approach. I en gemensam internationell satsning har diplomerade TRAGER® terapeuter runt om i världen börjat ge kurser i TRAGER for Daily Life. På ett enkelt sätt får du lära dig hur du kan ta hand om dig och de dina i vardagen med mjuka, behagliga rörelser och beröring.

Först ut i Sverige är Ann-Charlotte Fogel, diplomerad TRAGER® terapeut och Mentastics® lärare. Hon börjar året med att ge flera kurser i TRAGER for Daily Life i den nya studion i hemmet på Tjörn i Bohuslän.  

- Min erfarenhet  som terapeut visar på att de flesta av oss känner behov av att känna mer avspänning, mindre stress, kunna röra sig smidigare, lättare och motverka smärtor i kroppen osv. Kanske har det gått så långt som till kroniska smärtor av olika orsaker? Vi har ju alla en önskan att må bättre, säger Ann-Charlotte Fogel.

MÅ BÄTTRE MED TRAGER
Men hur gör man? Hur får jag in detta i min vardag på ett enkelt sätt så att jag mår bättre och kan förändra min situation till det bättre? Det här är en kurs i hur du på ett enkelt sätt kan ta hand om dig och de dina i vardagen med mjuka, behagliga rörelser och beröring. Alla är välkomna oavsett ålder eller förkunskaper.

FLER KURSER FRAMÖVER
Under året kommer fler kurser i TRAGER for Daily Life att äga rum runt om i Sverige med olika diplomerade TRAGER® terapeuter. Håll utkik på sidan för aktuella kurser för mer information.  

VIDEON TRAGER FOR DAILY LIFE
Videon ovan från tragerfordailylife.com finns på nio olika språk och produktionen gjordes möjlig genom generösa bidrag av volontärer. Ett anslag från TRAGER+ täckte kostnaden för den professionella fotografen.   

/2017-01-07

________

Svenska Tragerföreningen
www.trager.se