Tragerterapeuter på kurs i reflex-respons

Nyligen vidareutbildade sig ett tiotal TRAGER®terapeuter på en sommarkurs på Tjörn i Bohuslän. Deltagarna fördjupade sig bland annat i reflex-respons, som är ett sätt inom TRAGER att stimulera nervsystemet och förbättra kontakten mellan kropp och sinne. Reflex-respons kan vara till stor hjälp för personer med olika funktionsnedsättningar eller med nedsatt reaktionsförmåga.

Kursen ägde rum den 19-21 juni och deltagarna kom från hela Sverige samt även från Tyskland. Det var tre intensiva och lärorika dagar och även givande för gruppen att få träffas och dela erfarenheter, då många bor långt ifrån varandra till vardags. De flesta som deltog är diplomerade TRAGER®terapeuter sedan 10-20 år eller mer. Kursledare var Jan Fogel.

Diplomerade Tragerterapeuter på kurs juni 2017

Diplomerade Tragerterapeuter och deltagare i kursen på Tjörn juni 2017: Fr.v. Sandra Riomar, Åsa Lundell, Margaret Gyllenpalm, Birgitta Hultqvist, Eva Samuelsson, Mygg Hellbom, Bo Gyllenpalm, Ann-Charlotte Fogel, Anette Lindahl, Maggi Ronnell, Annika Sahlée. Längst fram kursledare Jan Fogel.

Läs mer om kursen här 

OM UTBILDNINGEN

Utbildningen till att bli diplomerad TRAGER®terapeut är på deltid och varierar i regel mellan 1,5-3 år. För att behålla statusen som diplomerad terapeut krävs återkommande vidareutbildning.

Läs mer om Tragerutbildningen

VILL ÄVEN DU PROVA TRAGER?

Välkommen att kontakta någon av våra duktiga diplomerade TRAGER®terapeuter som samtliga är medlemmar i Svenska Tragerföreningen. Du hittar namn och kontaktuppgifter på länken nedan: 

Diplomerade Tragerterapeuter i Sverige

____
 
/2017-08-17
 
Svenska Tragerföreningen
 
Svenska Tragerföreningen på Facebook