Många ville prova Trager® på Allt för Hälsan

Tre lyckade och inspirerande dagar med många fina möten. Så sammanfattar Svenska Tragerföreningen sitt deltagande i Allt för Hälsan 2017 i Älvsjö den 10-12 november. Intresset var stort och många blev nyfikna på Trager. Nära nittio personer provade på Trager i vår monter. 

”Underbart!”,  ”Härligt”, ”Sååå skönt”, var några reaktioner som vi fick när vi gav våra 20 minuters prova-på-sessioner med Trager. Någon uttryckte förvåning om "hur liten och mjuk beröring kan åstadkomma så mycket”. Någon annan kände sig mjuk och lätt och en tredje kände sig fullständigt fri i nacken och axlar efteråt.  

Allt för Hälsan 2017

Margaret Gyllenpalm och Mygg Hellbom, Svenska TragerföreningenSvenska Tragerföreningn på Allt för Hälsan 2017

Jan Fogel hälsar välkommen till en föreläsning på Allt för Hälsan 2017

 Jan Fogel hälsar välkommen till ett föredrag om Trager under Allt för Hälsan 2017.


Flera av de som besökte vår monter ville få mer Trager så snart som möjligt. Redan några dagar senare arrangerades en prova-på-kväll i Stockholm med flera personer som vi träffade för första gången på mässan. 

 

Svenska Tragerföreningen arrangerar kontinuerligt prova-på-kvällar på olika orter. Läs mer om kommande prova-på-kvällar här.

 

Tack alla ni som besökte vår monter och provade-på-Trager eller visade intresse för Trager på annat sätt.

 

Hoppas vi ses snart igen! 


Hälsningar 

 

Svenska Tragerföreningen

www.trager.se

__

 

Allt för hälsan 2017 på Stockholmsmässan i Älvsjö är nordens största livsstilsmässa inom hälsa med cirka 30.000 besökare. I år var det tredje gången som Svenska Tragerföreningen deltog.

 

Länk:

Boka diplomerad TRAGER®terapeut

 

/2017-11-22